دسته : -گزارش کار آموزی و کارورزی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 83 KB
تعداد صفحات : 60
بازدیدها : 288
برچسبها : گزارش کارآموزی خودرو سیستم الکتریکی
مبلغ : 2000 تومان
خرید این فایلگزارش کار آموزی سیستم الکتریکی خودرو محل کار آموزی نمایندگی سایپا
شرکت سهامی عام ایران در تولید اتومبیل ( سایپا) در سال 1344 در زمینی به مساحت 240 هزار متر مربع ( در حال حاضر فقط مساحت زمین کارخانه مرکزی 415 هزار متر مربع می باشد) و زیر بنایی 20 هزار متر مربع با سرمایه اولیه 160 میلیون ریال بنام شرکت سهامی تولید اتومبیل سیتروئن ایران تاسیس گردید. در تاریخ 15 اسفند 1345 ثبت و در اواخر سال 1347 به مرحله بهره برداری رسید.
این شرکت تولید اولین محصولات خود را که شامل وانت آکا و سواری ژیان بود با روش کاملا دستی و بدون بهره گیری از تجهیزات و امکانات مدرن آغاز کرد. تولیدات شرکت بعد از سال 1353 به واسطه استفاده از ابزارهای جدید و مکانیزه شدن برخی از بخشهای تولیدی ، سیر صعودی یافت و بر تنوع محصولات شرکت نیز افزوده شد بعنوان مثال می توان به تولید خودروهای: مهاریی ، پیکاب در مدلهای معمولی دولوکس و کار اشاره نمود.
نام شرکت در اوایل سال 1354 با حذف کلمه سیتروئن از انتهای عبارت فرانسوی آن به شرکت سهامی ایرانی تولید اتومبیل به نام اختصاری (سایپا ) که خود از عبارت فرانسوی Annonyme Iranione De Productive Automobile میباشد، تغییر یافت.
این شرکت در 16 تیرماه 1358 تحت مالکیت دولت در آمده و از 18 آذرماه 1360 تحت سرپرستی سازمان گسترش نو نوسانی صنایع ایران قرار گرفته و بر اساس مصوبه مورخ 1/2/65 هیأت وزیران ، کلیه سهام سرمایه آن به نمایندگی از طر ف دولت جمهوری اسلامی بنام سازمان گسترش و نوسان سازی صنایع ایران منتقل گردید در دی ماه سال 1378 به پیروی از سیاست های مالی دولت جمهوری اسلامی ایران مبنی بر کاهش تصدی دولت و خصوصی سازی شرکتهای دولتی و به موجب تبصره35 قانون بودجه کل کشور باواگذاری بیش از 51 % سهام این شرکت به غیر ، سایپا نیز در زمره شرکتهای خصوصی قرار گرفت امروزه شرکت سایپا با در اختیار داشتن بیش از80 شرکت تابعه و وابسته بصورت مستقیم و غیر مستقیم ، به گروه خودرو سازی بزرگ با امکان تولید انواع مختلف خودرو تبدیل شده است.
جریان برق لازم برای سیستم الکتریکی خودرو هنگامی که موتور کار نمی کند توسط باطری و هنگامی که موتور کار میکند توسط دینام تامین میشود.
تمام جریانها تحت ولتاژ باطری معمولا V12 و یا ولتاژ دینام که V 5/15 است برقرارمی شود البته به استثناء جریان شمع که توسط کوئل تا V 2500 تقویت میشود یکی از وظایف اصلی سیستم الکتریکی ایجاد جرقه در سر شمع ها و فراهم کردن زمینه لازم جهت احتراق مخلوط در سیلندر ها میباشد.
وظیفه دیگر آن روشن کردن موتور توسط استارت در حالت سکون خودرواست سیستم الکتریکی هر خودرو به چند مدار با وظایف و کنترل های مختلف تقسیم میشود عبارتند از : سیستم جرقه مدار استارت مدار شارژ باطری مدار روشنایی و مدارهای کمکی که بعضی اوقات توسط سوئیچ خودرو کنترل شده توسط فیوز مضاعف میشود. فیوز در صورتی که مناسب باشد و صحیحبه کار رود (اگرچند بار پشت سرهم سوخت ) نشانه وجود عیب بزرگی در جایی به جز فیوز است مانند اتصال کوتاه یا اضافه بودن بار الکتریکی.
قطعات الکتریکی در نقش مصرف کننده های برق از طریق کلیدهای به قطب مثبت وصل شده اند قطب دیگر باطری به بدنه وصل شده بنابراین برای هر منطقه توسط بدنه خوردرو (سیم برگشت ) عمل کرده به قطب دیگر متصل میشود. بدین ترتیب این روش اتصال حدود 30 متر سیم در هر خودروئی صرفه جویی می کند در ضمن احتمال قطع شدن مدار را نیز کم می کند . عیب یابی و نصب تجهیزات کمکی را آسان مینماید . (در اتومبیل زانتیای SX 950 متر سیم (در پژو GLX 840 متر سیم و در پراید 330 متر سیم و در پیکان 93 متر سیم بکار رفته است ) در اتومبیل کادیلاک کاپرس 1650 متر بکار رفته است. برای عبور جریان مورد نیاز بدون اینکه موجب داغ شدن سیم ها بشود از سیم ها ی با ضخامت مختلف استفاده میشود مثال : سیم اتصال باطری و استارت بسیار ضخیم میباشد زیرا A 400 از خود عبور می دهد.
معمولا رنگ سمیم ها را با حروف نشان مید هند و یک جدول راهنما برای تشخیص آنها در کنار نقشه وجود دارد.
برای راه اندازی قطعات مختلف از سیم استفاده میشود و مقدار کل آن با توجه به نوع اتومبیل و تکنولوژی آن متغییراست تمام سیم ها به استثناء کابل اتصال بدنه و کابلهای باطری و سیم های فشار قوی دستگاه ا حتراق در نقشه ها با رنگ های مختلف نشان داده میشود این کار شناسایی و ردیابی آنها را آسان میکند برای روشن نگه داشتن و چرخیدن موتور خوردرو تعداد کمی از اجزاء سیستم الکتریکی لازم است بقیه برای بکار انداختن چراغها برف پاکنها وسائل تجهیزات می باشد اتومبیلهای قدیمی با یک دکمه روشن میشدند ولی اتومبیل ها امروزی از سیم پیچ استارت استفاده شده که نسبتاً دارای سیم کشی پیچیده ای است...
فهرست مطالب گزارش کار آموزی
تاریخچه
استارت
کلید قطع وصل موتور استارت
دستگاه تبدیل سرعت
مولد برق یا دینام
آنالیز دستگاه استارت و دینام
قطع کننده جریان معکوس
آفتامات
دستگاه ایجاد جرقه
دستگاه احتراق اجزا
کوئل
دلکو
درب دلکو
خازن
شمع ها
بازدید شمع
انواع شمع
مگنت
تأخیر یا تقدم زمان احتراق
ریتارد
سیم کشی اتومبیل
رنگ های متفاوت برای شناسایی سیم هاء
ادوات داشبورد
داشبورد پیکان
روش تعویض فیوز دلکو
نصب و تنظیم پلاتین
طرز تعیین سیلندر شماره یک و وایره آن
مراقبت اساسی سیستم برق
فیوز
استفاده از فازمتر برای عیب یابی
آزمایش آفتامات
ردیابی و رفع اشکال تعدادی از ایرادات برقی
الکترونیک در خودرو
نقش EIS در خودرو
سیستم جرقه (EIS )
سیستم جرقه (EFI )
سنسورها
خرید و دانلود آنی فایل