دسته : مدیریت
فرمت فایل : powerpoint
حجم فایل : 875 KB
تعداد صفحات : 38
بازدیدها : 322
برچسبها : کارآفرینی کارآفرینی در ایران
مبلغ : 14000 تومان
خرید این فایلمقدمه:
کارآفرینی، پلی است که نوآوری را به شکوفایی تبدیل می کند
واژه کارآفرینی از کلمه فرانسوی Entreprendre به معنای "متعهد شدن" است. بنابر تعریف واژه نامه دانشگاهی وبستر : کارآفرین کسی است که متعهد می شود مخاطرات یک فعالیت اقتصادی را سازماندهی، اداره و تقبل کند. کارآفرینی عبارتست از فرآیند ایجاد ارزش از راه تشکیل مجموعه ی منحصر به فردی از منابع به منظور بهره گیری از فرصت ها. کارآفرین فردی است که یک شرکت را ایجاد و اداره می کند و هدف اصلی اش سود آوری و رشد است.
واژه کارآفرینی ترجمه ای از کلمه Enterpreneurship است، که باعث شده معنی آن مقداری همراه با ابهام باشد و از این ترجمه ایجاد کار و اشتغال زایی تفسیر شود. اما کارآفرینی دارای مفهومی ارزشمندتر از اشتغال زایی است.
کارآفرینی در ایران تا چند سال پیش جایگاهی نداشت، در حالی که در کشورهای توسعه یافته از اواخر دهه 1970 به بعد به موضوع کارآفرینی توجه جدی شده، و پس از آن نیز کشورهای در حال توسعه از اواخر دهه 1980 این موضوع را مورد توجه قرار داده اند. ...
کارآفرینی را موتور توسعه اقتصادی کشورها نامیده اند. در کشورهای پیشرفته دنیا از اواخر دهه 1970 به بعد به موضوع کارآفرینی عنایت جدی شده و حتی در بسیاری از کشورهای در حال توسعه هم از اواخر دهه 1980 آن را مورد توجه قرار داده اند.
در کشور ما تا شروع اجرای برنامه سوم توسعه، به موضوع کارآفرینی پرداخته نشده بود. حتی در محافل علمی و دانشگاهی نیز به جز موارد نادر، فعالیتی در این زمینه صورت نگرفته بود. مشکل بیکاری و پیش بینی حادتر شدن آن در دهه 1380 موجب شد که در زمان تدوین برنامه سوم، موضوع توسعه کارآفرینی با اهمیت تلقی شود. ترجمه تک بعدی کارآفرینی از واژه ای وارداتی، موجب شده است که از این واژه ایجاد کار و یا اشتغال زایی برداشت شود. در حالیکه جوهر آن تعهد و ارزش آفرینی بوده و صد البته در این مفهومی وزین تر و وسیع تر از اشتغال زایی است.
به منظور شناسایی و بررسی موانع توسعه کارآفرینی در کشور ایران، پژوهشی تحت همین عنوان از برگزیدگان سومین جشنواره ملی کارآفرینان برتر انجام شد. در این تحقیق موانع کارآفرینی از سه بعد عوامل ضدانگیزشی، موانع قانونی و محیط کسب و کار مورد بررسی قرار گرفت و نتایج زیر حاصل شد:
خطرپذیری مالی زیاد و ترس از دست دادن سرمایه شخصی مهمترین عامل ضد انگیزشی از نظر پاسخ دهندگان بوده است. عدم دستیابی به منابع مالی برای سرمایه گذاری، موانع اداری، هزینه ها و فقدان مهارتها از دیگر عوامل ضدانگیزشی ذکر شده است. ...
فهرست مطالب
مقدمه
چه تفاوتی بین مخترع و کارآفرین وجود دارد؟
تقسیم بندی های کارآفرینی
آموزش در کارآفرینی
کارآفرینی یا شغل آفرینی
ویژگی ها و شرایط جامعه با مدل ها و الگوهای کارآفرینی
نهادینه سازی و فرهنگ سازی در کارآفرینی
نقش رسانه ها در ترویج و نهادینه کردن کارآفرینی
شرایط فعلی کارآفرینی در ایران
بررسی موانع توسعه کارآفرینی
مزیت های ایران در ایجاد کارآفرینی
اقدامات کارآفرینی در ایران
خرید و دانلود آنی فایل