پروژه قوانین وضوابط مالی شهرداریها درباره تهیه ی بودجه

پروژه قوانین وضوابط مالی شهرداریها درباره تهیه ی بودجه پروژه قوانین وضوابط مالی شهرداریها درباره تهیه ی بودجه

دسته : -پژوهش

فرمت فایل : word

حجم فایل : 1484 KB

تعداد صفحات : 44

بازدیدها : 180

برچسبها : پروژه تحقیق مبانی نظری

مبلغ : 5000 تومان

خرید این فایل

پروژه قوانین وضوابط مالی شهرداریها درباره تهیه ی بودجه

بخشهایی از متن:

اداره هر جامعه متكی به تعیین اهداف و اتخاذ اصول و روشها و بطور خلاصه برنامه ریزی در خصوص سیاستهای (كلی)در ابعاد مختلف سیاسی .اجتماعی .اقتصادی و فرهنگی است و بی شك نیل به اهداف هنگامی با فرایند مثبت مواجه خواهد بود كه حركت جامعه بسوی پیشرفت . توسعه . تكامل و تعالی مبتنی به رعایت كامل اصول تعیین شده باشد .

می دانیم اصول و سیاستهای جامع هر جامعه را قانون اساسی آن جامعه معین می نماید .وسپس راهبردهای بعدی بر مبنای قوانین و ائین نامه های اجرائی مصوب توسط مراجع ذیصلاح مشخص می شود . اگر به قانون اساسی ج.ا.ا.بنگریم مباحث این قانون را به صورت اصول كلی مشاهده خواهیم نمود .كه در اكثر آنها چنانچه اجرائی شدن اصل موكول به تبیین زیر مجموعه ها یا بسط روشها شده باشد اشاره گردیده كه : (شرایط . حدود . كیفیت اجرای این اصل را قانون تعیین خواهد كرد)پس عنایت خواهید داشت كه اجرای قانون اساسی نیازمند تصویب قوانین و بنا به مقتضیات برخی از قوانین مستلزم تصویب آئین نامه های اجرائی است .

...

فصل اول – بودجه:

ماده 23: بودجه سالانه شهرداری عبارت است از یك برنامه جامع مالی كه در آن كلیه خدمات و فعالیت ها و اقداماتی كه باید در طی سال مالی انجام شود همراه با برآورد مبلغ و میزان مخارج و در آمدهای لازم برای تامین هزینه انجام آنها پیش بینی می شود و پس از تصویب انجمن شهر قابل اجرا است .

ماده 24 : دوره عمل بودجههر سال تا 15 اردیبهشت ماه سال بعد خواهد بود و تعهداتی كه تا آخراسفند ماه هر سال تحقق یافته باشد تا خاتمه دوره عمل بودجه از محل اعتبار مربوط قابل پرداخت است .

ماده 25 : بودجه شهرداریها باید براساس برنامه ها و وظایف و فعالیت های مختلف و هزینه هر یك از آنها تنظیم گردد . طرز تنظیم برنامه و بودجه و تفریغ بودجه و نحوه تفكیك وظایف و فعالیت ها و انطباق بودجه با برنامه و همچنین طرز بر آورد در آمد و هزینه به موجب دستورالعملی خواهد بود كه به وسیله وزارت كشور تصویب و ابلاغ خواهد شد .

ماده 26 : مسئولیت تنظیم بودجه شهرداری و مراقبت در حسن اجرای آن و همچنین تنظیم تفریغ بودجه به عهده شهردار و مسئول امور مالی است (مدیر امور مالی یا رئیس حسابداری بسته به وضع تشكلات شهرداری ) و واگذاری این وظیفه از طرف شهردار به هر یك از مامورین دیگر شهرداری رفع مسئولیت نخواهد كرد . شهردار مؤظف است به محض پیشنهاد بودجه یا تفریغ بودجه به انجمن شهر با استفاده از اختیاری كه بر طبق ماده 38 قانون شهرداری به او تفویض شده حداقل هفته ای سه روز تقاضای تشكیل جلسه انجمن را بنماید و خود نیز در جلسات حضور یافته توضیحات لازم را درباره اقلام مندرج در آن بدهد .

ماده 27 : موعد تصویب نهائی بودجه سالیانه به وسیله انجمن شهر و ابلاغ آن به شهرداری  طبق ماده 67 قانون حداكثر تا اول اسفند ماه سال قبل می باشد و در صورتی كه انجمن در راس موعد مذكور به وظیفه قانونی خود در این مورد عمل نكند شهردار مؤظف است مراتب را به استانداریا فرماندار كل و در شهرداری تهران به وزارت كشور اطلاع دهد تا بر طبق ماده (41 ) اصلاحی قانون شهردار ی اقدامات لازم معمول گردد.

ماده 28 : شهردار می تواند اعتبارات نصوب در بودجه برای هر یك از مواد هزینه یا فعالیت های داخلی در یك وظیفه تجاوز نشود .

...

اهم عملكرد واحد انبار و اموال تا شش ماه اول سال

1386

-  تغییر ساختار دستی واحد انبار به مكانیزه و ورود اطلاعات به صورت كدینگ 6 رقمی كه مشتمل به انبار ولیست برداری از اموال موجود كه در سال 1384 مجموعا 2207 سند قبض انبار و حواله انبار صادر است .

-   انبار گردانی 6ماهه دوم 1384 اموال شهرداری و ورود اطلاعات به بانك اطلاعاتی تعبیه با نرم افزار اكسل و ارائه لیست اموال اسقاطی به شهردار

-   همكاری با مسئول واحد نوسازی برای انجام كارهای كامپیوتری صدور فیشهای عوارض نو سازی كه تمامی فیشهای سطح شهر صادر گردید .

-   انبار گردانی شش ماهه اول سال 1385 اموال شهرداری پس از خریدار لوازم جدید و جابجایی به ساختمان جدید شهرداری و الصاق بر چسب اموال جدید شهرداری .

 

 

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید