دسته : حسابداری
فرمت فایل : powerpoint
حجم فایل : 688 KB
تعداد صفحات : 26
بازدیدها : 239
برچسبها : حسابداری تعهدی بودجه عملی
مبلغ : 12500 تومان
خرید این فایلاین پروژه در زمینه حسابداری تعهدی و ارتباط آن با بودجه عملی می باشد که در حجم 26 اسلاید همراه با توضیحات کامل با فرمت پاورپوینت تهیه شده است که می تواند به عنوان ارائه کلاسی (کنفرانس) درس حسابداری مدیریت رشته های حسابداری، مدیریت مالی و گرایش های مجموعه مدیریت در مقطع کارشناسی ارشد مورد استفاده قرار گیرد.
مقدمه
چندی است که حرکت به سوی بودجه بندی و حسابداری تعهدی در کشورهای مختلف جهان آغاز شده است و برخی کشورها تجربه ای موفق در این راستا داشته اند. با وجود اهمیت بودجه بندی تعهدی، به این موضوع و ارتباط دوسویه آن با حسابداری تعهدی توجه کمتری شده است و بیشتر نوشتارها و گفتارها، فارغ از بحث بودجه بندی، به بررسی حسابداری تعهدی پرداخته اند. تغییر از مبنای نقدی به مبنای تعهدی در فرایند بودجه بندی دارای مزایایی همچون بهبود کارایی، شفافیت بیشتر، بهبود مدیریت مالی و پاسخگویی بیشتر می باشد. با این وجود بودجه بندی تعهدی توسط بسیاری از کشورها پذیرفته نشده است. پذیرش بودجه بندی تعهدی یکی از مباحث چالش برانگیز حسابداری بخش عمومی محسوب می گردد. بسیاری از صاحبنظران حسابداری دولتی در خصوص پیاده سازی بودجه بندی تعهدی و مطلوبیت آن در بخش عمومی، اظهارنظرهای متفاوتی ارائه کرده اند. سازمانهای بین المللی نیز در ارتقاء و پذیرش مبنای تعهدی حسابداری دولتی، تلاشهایی را انجام داده اند.
نیازهای حسابداری، جدا از نیازهای مدیریت نیست. حسابداری نقدی، دارای چندین مزیت از نقطه نظر مدیریت می باشد به خصوص در زمانی که هدف اصلی، رعایت قانون بودجه سالانه می باشد. از این منظر، تهیه حسابهای سالانه که نشان دهنده رابطه بین مبالغ تصویب شده در بودجه و مصارف واقعی انجام شده می باشد، حائز اهمیت است. از آنجایی که سیستمهای سنتی بودجه بندی، بر وارده ها (inputs) و هزینه های آنها تأکید دارند، حسابداری نقدی در راستای دستیابی به این هدف کمک کننده می باشد. ...
امروزه بسیاری از کشورها در راه دستیابی به اهداف بودجه ای خود، تأکید خاصی بر اهداف کارایی و اثربخشی نموده اند. در چنین محیطی، حسابداری تعهدی از جذابیتهای ویژه ای برخوردار است. اگر چه ذکر این جمله که نیازی به حسابداری و گزارشگری نقدی نداریم، صحیح نمی باشد اما اطلاعات فراهم شده توسط سیستم حسابداری تعهدی نیز مزایای فراوانی دارد.گفته می شود که سیستم حسابداری تعهدی قادر به تهیه اطلاعات نقدی می باشد. همچنین این سیستم قادر به ارائه اثرات کوتاه مدت سیاست مالی نیز می باشد. این سیستم با استفاده از معیار اندازه گیری جریان منابع اقتصادی -که از نقطه نظر کارایی حائز اهمیت است- قادر است اطلاعاتی در خصوص هزینه (بهای) کل خدمات ارائه شده توسط دولت و ارزیابی عملکرد دولت ارائه نماید.
عناوین پروژه
مقدمه
مدلهای مختلف حسابداری و نیازهای متفاوت مدیریت
مزایای حسابداری تعهدی دربودجه بندی
حسابداری تعهدی به عنوان یکی از اجزای اصلاحات سیستم بودجه ای
پیش شرطهای لازم برای حرکت به سمت حسابداری تعهدی
سودمندی حسابداری تعهدی برای واحدهای دولتی
حرکت از مبنای نقدی به تعهدی
نتیجه گیری
خرید و دانلود آنی فایل