پروژه هزینه یابی بر مبنای فعالیت

پروژه هزینه یابی بر مبنای فعالیت پروژه هزینه یابی بر مبنای فعالیت

دسته : حسابداری

فرمت فایل : word

حجم فایل : 94 KB

تعداد صفحات : 51

بازدیدها : 320

برچسبها : هزینه یابی فعالیت

مبلغ : 2000 تومان

خرید این فایل

دانلود پروژه تحقیقاتی هزینه یابی بر مبنای فعالیت ABC با مثالهای کاربردی

فایل دانلودی حاضر در 51 صفحه ی ورد و قابل ویرایش و با جداول مربوطه می باشد و با مثالهایی هزینه یابی بر مبنای فعالیت را بررسی می کند. در ادامه بخشهایی از متن آن آورده می شود.

هزینه یابی بر مبنای فعالیت

گر چه تعیین قیمت تمام شده دقیق محصولات و خدمات به نظر غیر ممکن می آید ولی هر نوع سعی و کوششی باید صورت گیرد تا بهترین بر آورد در مورد قیمت تمام شده دراختیار تصمیم گیرندگان قرار گیرد. بهترین برآورد در مورد قیمت تمام شده محصول زمانی می تواند صورت گیرد که هزینه ها به طور مستقیم قابل ردیابی به محصولات تولید شده و خدمات ارائه شده باشند. هزینه های مواد مستقیم و کار مستقیم به طور مستقیم قابل ردیابی به محصولات تولید شده می باشند . از طرف دیگر، هزینه های سربار کارخانه که یک نوع هزینه غیر مستقیم می باشند ، اصولا نمی توان بسادگی و به طور مستقیم به محصولات تولید شده و خدمات ارائه شده ردیابی کرد. مشکل ترین قسمت محاسبه قیمت تمام شده یک واحد ، مشخص کردن مبلغ صحیح هزینه سربار کارخانه است که باید به محصولات و خدمات تخصیص داده شود.

قیمت تمام شده درتصمیمات قیمت گذاری فروش محصولات، تعیین سود و زیان، در کنترل و کاهش هزینه ها ، درتصمیمات تولید یا حذف تولید یک محصول و بسیاری موارد دیگر مؤثر می باشد . خصوصا در دنیای امروز قیمت تمام شده نقشی بسیار حساس در سرنوشت و موقعیت واحدهای تجاری دارد. لذا شناخت و استفاده از مبانی منتسب جهت تعیین قیمت تمام شده به صورتی صحیح تر لازم به نظر میرسد.

حتی درشرایط امروز که اکثر صنایع از ماشین الات اتوماتیک استفاده می کنند، اغلب کار مستقیم می تواند به عنوان مبنای مناسبی جهت تخصیص هزینه های سربار کارخانه به محصولات مورد استفاده قرار گیرد. زمانی کار مستقیم می تواند به عنوان مبنای مناسبی جهت تخصیص هزینه های سربار کارخانه مورد استفاده قرار گیرد که:

1- هزینه کار مستقیم یک قسمت مهمی از کل هزینه های تولید را تشکیل دهد

2- همبستگی شدیدی بین هزینه کار مستقیم و تغییرات هزینه های سربار کارخانه وجود داشته باشد.

سیر تحول حسابداری

همانند حسابداری، مبدا حسابداری ناشناخته است. با رشد امور بازرگانی در قرن 14 نیاز برای نوعی حسابداری برای صنایع ایجاد گردید و تلاشهایی برای نگهداری حساب هایتولیدی در این دوره شکل گرفت.

سرمایه گذاران نیازمند کنترل جریانات ورودی و خروجی مواد به هر کارگر بودند تا دستمزد پرداختی آنها را به بهره وری حاصل مرتبط سازند و سود آوری فعالیتهای مختلف را ارزیابی نمایند.

...

کاربرد های سیستم ABC

حسابداری سنجش مسئولیت

بر خلاف روش سنتی که به سنجش عملکرد هزینه ، درآمد و سود یک واحد تمرکز دارد در ABC توجه تنها به هزینه ای که توسط یک فعالیت به وقوع می پیوندد نیست بلکه به خود فعالیت نیز توجه می شود که آیا انجام فعالیت مزبور ضروری بوده و ارزش افزوده ای برای محصول داشته است یا خیر و ...

برآورد جریانات وجوه و نقش ABC

ABC پیش بینی و برآورد جریانات نقدی را با جداسازی هزینه هایی که با یک مولد هزینه ارتباط دارند و در سطوح مختلف در یک پروژه رخ خواهند داد با صحت بیشتری تعیین می نماید چرا که هزینه هایی که در روش سنتی ثابت در نظر گرفته می شود در ABC اغلب متغیر دیده می شود که این تحلیل گر را در پذیرش یا رد یک سرمایه گذاری می تواند کمک کند.

بودجه انعطاف پذیر بر مبنای هزینه یابی فعالیت ( ABC)

در روش سنتی بودجه بر مبنای یک مولد هزینه بود ولی در ABC ما مولدهای مختلف هزینه داریم که می تواند در پیش بینی بهتر هزینه های سربار تولید ما را کمک نماید.

تجزیه و تحلیل هزینه های تفضیلی بر مبنای ABC

همانطور که گفته شده در ABC هزینه هایی که در روش سنتی ثابت در نظر گرفته می شود با توجه به مبناهای تعیین شده متغیر در نظر گرفته می شود که این ما را در تصمیمات مربوط به خرید یا ساخت، اجاره یا خیرد و یاری می نماید.

تجزیه و تحلیل هزینه درآمد سود بر مبنای ABC

در تجزیه و تحلیل سنتی تعداد واحدهای فروخته شده به عنوان تنها منبع مولد درآمد و هزینه در نظر گرفته می شود که یک مولد هزینه مبتنی بر حجم می باشد اما در ABC مولدهای گوناگونی داریم که بر تجزیه و تحلیل های ما اثر می گذارد.

و نهایتا اصول ABC نه تنها در تخصیص هزینه های سربار تولید، بلکه در برنامه ریزی،کنترل، ردیابی و تخصیص سایر هزینه های شرکت که قبل از تولید ( تحقیق و توسعه، تامین مواد اولیه، طراحی محصول) حین تولید و پس از تولید ( قیمت گذاری محصول، توزیع و بازاریابی) مدیریت را کمک می نماید . برای مثال تمام هزینه های محصول را می توان از طریق محاسبه هزینه های فعالیت های مختلف در تحقیق و توسعه طراحی محصول تامین مواد اولیه، تولید، بازاریابی، توزیع و خدمات پس از فروش محاسبه نمود.

مراحل اقدام هزینه یابی بر مبنای فعالیت

مراحل اقدام هزینه یابی بر مبنای فعالیت بصورت زیر است

الف- شناسایی فعالیت هایی که منابع را مصرف می کنند و تخصیص هزینه ها به آن فعالیت ها

ب محاسبه نرخ هزینه برای هر واحد مولد هزینه : مولد هزینه عامل پدید آورنده هزینه یک فعالیت است.

...

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید