دسته : معماری
فرمت فایل : word
حجم فایل : 633 KB
تعداد صفحات : 53
بازدیدها : 271
برچسبها : سقف مجوف بادکنکی سقف بادکنکی
مبلغ : 8000 تومان
خرید این فایلمعرفی پروژه سقف های مجوف بادکنکی به همراه word و پاورپوینت مربوطه رشته معماری
بخشهایی از متن پروژه
مقدمه
دیافراگم بادکنکی، سیستمی مبتنی بر فن آوری ترکیبی پیوند هوا و فولاد می باشد. این سیستم دال دو طرفه مجوفی است که در آن استفاده از توپ های پلاستیکی باعث حذف بتن غیر باربر می گردد. با انطباق شکل هندسی این توپ ها و پهنای موثر توری مشبک، مدول بتنی بهینه ای به دست می آید که باعث ایجاد کارایی ماکزیمم و همزمان آن در نواحی لنگر حداکثر، می گردد.
این سیستم سازه ای اولین بار توسط آقای برونینگ یکی از مهندسان عمران دانمارکی معرفی شده و در مجامع علمی و فنی مورد بحث و آزمایشات متعدد قرار گرفت. گزارشات آزمایش ها در دانشگاه آیندهون هلند، موید آن بوده است که سقف بادکنکی هم از لحاظ تئوری و هم عملی با دال توپر قابل مقایسه می باشد. رفتارها هم در کوتاه مدت و هم بلند مدت مشابه می باشند.
1- صرفه جویی در مصالح مصرفی در سقف (سیمان، سنگدانه، آب و فولاد ...) هر یک کیلوگرم پلاستیک، جایگزین صد کیلوگرم بتن می شود - اگر یک دال بتنی را با یک دال بتنی مجوف بادکنکی، با ضخامت یکسان در نظر بگیریم، مصالح مصرفی در سقف بادکنکی حدودا 34 درصد کمتر می باشد.
2- مقاومت در برابر زمین لرزه (به علت کاهش وزن)
3- کاهش وزن سقف باعث ایجاد آزادی عمل در طرح معماری - انتخاب شکل مناسب سازه ای - ساخت طره های بزرگتر - ایجاد دهانه های بزرگ با تکیه گاه های کمتر می گردد. با اجرای این سیستم به علت در دست داشتن فضای قابل ملاحظه بدون ستون میانی در طراحی و معماری داخلی می توان با سهولت بیشتری عمل نمود. برای میزان معادل فولاد و بتن با این نوع دال می توان دهانه های تا 40 درصد بزرگتر را پوشاند و در عین حال 15 درصد اقتصادی تر عملیات ساخت را انجام داد.
4- با در نظر گرفتن جرم یکسان در مقایسه این دو سقف، صلبیت سقف بادکنکی سه برابر دال بتنی توپر می باشد.
5- مقاومت در برابر آتش - (اجرا و ساخت ایمن در برابر آتش - مقاومت در برابر آتش از 180-60 دقیقه)
6- برای هر ترکیب دلخواه دهانه و ضخامت، دال مجوف بادکنکی، 5 تا 16 درصد ارزانتر از دال توپر تمام می شود.
7- نتایج مطالعات و آزمایش های صورت پذیرفته تصدیق می نماید که این سیستم سازه ای توزیع بار را به نحو بهتر و بهینه تری از انواع دیگر دال های مجوف صورت می دهد. به علت داشتن ساختار و رفتار سه بعدی و هدایت جریان بار کره های پلاستیکی تو خالی هیچ اثر منفی نداشته و باعث هیچگونه اتلاف مقاومتی نمی گردد.
برخی از عناوین پروژه
مقدمه
اصول اولیه و انواع این دال ها
مزایای این سیستم در مقایسه با دال بتنی
سقف سیاک
مراحل اجرای سقف سیاک
ویژگیهای سقف سیاک
قالبهای فلزی
محدودیت ها
سقف کرمیت
مشخصات فنی ومکانیکی
بتن پوششی درجا
طراحی تیرچه های فولادی با جان باز در ترکیب با بتن
روشهای طراحی
مراحل طراحی
تعیین ابعاد هندسی مقطع مرکب
کنترلها
اجرای کلاف
مشکلات و معایب سقف کرمیت
معرفی انواع دیگر سقف کرمیت
سقف نیازیت
اجزای تشکیل دهنده نیازیت سقف
ویژگیهای سقف نیازیت
معایب
خرید و دانلود آنی فایل